Reviews from Wok Chef Amsterdam

Recent reviews

5.0
Ingrid
27 July 2022

Was top

Ingrid
12 July 2022

Het eten was heerlijk, alleen de harde groenten (broccoli, wortel) mogen wel even geblancheerd en of meegebakken worden. Dan zijn ze minder rauw/hard

Kitty
27 June 2022

Heerlijk vers eten, keurig verpakt. Vriendelijke bezorger.

Anoniem
23 June 2022
sonja goemans
15 June 2022
Mo
8 June 2022

Waren snel 10 min pfff zo snel nooit gezien

Ali
8 June 2022

Het was Heerlijk zeker een aanrader Bezorging was ook super snel

Ingrid
4 June 2022

Top

Ingrid
28 May 2022

Was weer heerlijk 👍🏻

Rafik
25 May 2022

Altijd goed!

Ingri
21 May 2022
Mo
21 May 2022

Sate proefte naar niks. Te veel wortels in het eten.

Nik
17 May 2022
Neslihan
12 May 2022
W.H.
9 May 2022

Dit is nu de 2 keer dat ik hier heb besteld, nou daar heb ik totaal geen spijt van. Ik zal naar ik hoop nog heel veel keren terug komen. Super.

Farouk
4 May 2022

Porties zijn top, hygiëne is top, service is top! Ga zo door jongens !

Ingrid
3 May 2022

Was weer top erg lekker en goed warm 👍🏻

Rene
15 April 2022

Wok chef. Altijd super lekker. Altijd snel aan je deur geleverd. Zoek je wok? Zoek niet verder. Bestel!

W.H Boer
14 April 2022

Dit benodigd een extra applaus, het eten wasweer van hoge kwaliteit, en perfect.

Mastenbroek
10 April 2022

Het was heerlijk alleen niet warm maar verder top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
29 March 2022

Top

Angelique
21 March 2022
Daan
13 March 2022

Goed voedsel, voedingrijk, smakelijk, snelle bezorging!

Nisa
8 March 2022

Heerlijke zelf samengestelde wok schotel gekregen

Fatima el
21 February 2022

Lekker zoals altijd.

Fatima el
25 January 2022

Lekker warm en op smaak. Snelle en vriendelijke bezorging.

Angelique
9 January 2022

Altijd lekker, snel en warm bezorgd!

Samia
7 January 2022
Tt
6 January 2022

Heerlijk misschien meer zout

Angelique
18 December 2021

Altijd overheerlijk! Eten wordt altijd op tijd bezorgd. Top service en aardige bezorgers!

Roos
7 December 2021

perfecte service, levert op de afgesproken tijd, ruime keuze in het menu. En ook heel belangrijk: kwaliteit van het eten is heel goed, heerlijk gegeten.

Hayat
5 December 2021

Top kwaliteit en service echt een aanrader als je lekker wilt eten!!

Quen
26 November 2021
Tineke Korff
20 August 2021

Heel snel, warm en lekker ! Om op te rekenen , top !

Angelique
4 August 2021

Altijd heerlijk warm eten en snel bezorgd!

Adam
30 July 2021

Heerlijk

S. Van der Woude
29 July 2021

Ik vond het eten niet lekker, weinig smaak en erg droog, weinig groente en vlees ook

ahmed el ouaret
24 July 2021

gewoon perfect. binnen 25 minuten bezorgd . lekker eten met veel groenten

Selcan
8 July 2021

Heerlijke wok! Goede portie met veel ingrediënten. Snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Adam
29 June 2021

Heerlijk eten

Nick
28 June 2021

Prima eten. Erg smakelijk, niets teveel. Genoeg groenten, genoeg vlees, mooi in balans met bami. Voor betaalbaar voedsel is het jammer, dat het minimale bedrag 12,50 moet zijn. Daarbovenop komt nog bezorgkosten en fooi. Ga er vanuit, dat je dus 15 euro voor bezorgen kwijt bent. Als het kan, haal …

Reaction from Wok Chef

Beste Nick, Allereerst wil ik je bedanken voor je complimenten voor het eten. Ben zeer verheugd te horen dat je daar geen slechte ervaring mee hebt. Het feit dat je gefrustreerd bent over de minimale bestelbedrag begrijp ik enigszins wel, alleen wil ik wel aangeven dat het bezorgen een extra service is. En service kost helaas extra geld. Ik moet namelijk om te kunnen bezorgen ook extra kosten maken voor bijvoorbeeld een voertuig, extra personeel etc. en uiteindelijk moet de uitkomst van het rekensommetje ook rendabel zijn voor ons. Overigens krijg je bij online bestellingen altijd 10% korting en is het geven van fooi niet verplicht.

Danny
6 June 2021

Snelle levering en eten was erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cengiz
8 May 2021
Oussama
8 April 2021

Top eten en binnen no time bezorgd :)

Dorrs
6 April 2021

Heel lekker en snel bezorgd

Wilma
25 March 2021

Snelle bezorging en het smaakte heel goed.

Va
9 March 2021

Wij vonden dat er te weinig saus in zat, het was wel smaaklijk maar meer saus zou het nog meer smaaklijk hebben gemaakt :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ally
14 February 2021

Héérlijk eten snelle service, wij zijn fan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wil
12 February 2021

Was erg lekker

Ma
12 February 2021

lekker eten:)

Khadija
11 February 2021

Goede en snelle service. Het eten was heerlijk!

Louise
5 February 2021

Lekker en goedkoop

Andre
30 January 2021

Dik voor de verwachte levertijd bezorgd. De gerechten waren goed op temperatuur en lekker.

Youss
25 January 2021

Super lekker! Zeer tevreden en zoals altijd een lieve bezorger.

Youssra
19 January 2021

Super lekkere tokyo style net gegeten! Eten was goed ingepakt en warm. Bezorging was top, snel en een lieve bezorger. Ben zeer tevreden!

Anoniem
9 January 2021

Helaas te pittig

Touriya
5 January 2021

Grote portie, superlekker en binnen 20 minuten bezorgd. Zeker een aanrader

John
1 January 2020

Het was zoals altijd weer top

John
23 December 2020
Carla
19 December 2020

Het was heerlijk en goed warm en snel geleverd. Top.

Oro
17 December 2020

Amazing wok, Best I have had in years

Shan S
4 December 2020

Er was geen servet of bestek ook al het was doorgegeven. De rest was gewoon perfect!

Eline
2 December 2020

Top! Niet gierig met de vulling wat je vaak wel ziet bij andere wok restaurants. Voor herhaling vatbaar.

Danielle
12 November 2020

Alleen jammer dat als.je besteld er in de basis groente wortel zit .. En dit niet kan veranderen ...

John
24 October 2020

En alweer lekker gegeten. Top die Wok Chef Mosveld

Familie Hessels
17 October 2020
Oscar
28 September 2020

Goed eten, ruime portie. Pittig ook echt pittig.

John
23 August 2020

Was weer top voor de tweede keer op naar de derde keer

John
17 August 2020

Het was gewoon top, goed en lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huis
13 July 2020

Zat zand tussen mijn eten. Waarschijnlijk de groente niet goed gewassen. Overigens hebben we 4 porties besteld. En waar 1 zand in zat. Vandaar 3 sterren. Rest was goed en 1 slecht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annagreet Rekker
18 May 2020

Wij vonden het allemaal erg lekker!

Richelle
13 April 2020

Portie zou voor €8.50 iets groter mogen maar de smaak was perfect en super snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.