Beoordelingen van Wok Chef Amsterdam

Recente recensies van Wok Chef Amsterdam

5 sterren na 39 reviews

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, warm en lekker ! Om op te rekenen , top !

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk warm eten en snel bezorgd!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten niet lekker, weinig smaak en erg droog, weinig groente en vlees ook

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon perfect. binnen 25 minuten bezorgd . lekker eten met veel groenten

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wok! Goede portie met veel ingrediënten. Snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Erg smakelijk, niets teveel. Genoeg groenten, genoeg vlees, mooi in balans met bami. Voor betaalbaar voedsel is het jammer, dat het minimale bedrag 12,50 moet zijn. Daarbovenop komt nog bezorgkosten en fooi. Ga er vanuit, dat je dus 15 euro voor bezorgen kwijt bent. Als het kan, haal …

Reactie van Wok Chef:Beste Nick, Allereerst wil ik je bedanken voor je complimenten voor het eten. Ben zeer verheugd te horen dat je daar geen slechte ervaring mee hebt. Het feit dat je gefrustreerd bent over de minimale bestelbedrag begrijp ik enigszins wel, alleen wil ik wel aangeven dat het bezorgen een extra service is. En service kost helaas extra geld. Ik moet namelijk om te kunnen bezorgen ook extra kosten maken voor bijvoorbeeld een voertuig, extra personeel etc. en uiteindelijk moet de uitkomst van het rekensommetje ook rendabel zijn voor ons. Overigens krijg je bij online bestellingen altijd 10% korting en is het geven van fooi niet verplicht.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en binnen no time bezorgd :)

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel bezorgd

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het smaakte heel goed.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden dat er te weinig saus in zat, het was wel smaaklijk maar meer saus zou het nog meer smaaklijk hebben gemaakt :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten snelle service, wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten:)

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service. Het eten was heerlijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goedkoop

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik voor de verwachte levertijd bezorgd. De gerechten waren goed op temperatuur en lekker.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zeer tevreden en zoals altijd een lieve bezorger.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere tokyo style net gegeten! Eten was goed ingepakt en warm. Bezorging was top, snel en een lieve bezorger. Ben zeer tevreden!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas te pittig

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie, superlekker en binnen 20 minuten bezorgd. Zeker een aanrader

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer top

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed warm en snel geleverd. Top.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing wok, Best I have had in years

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen servet of bestek ook al het was doorgegeven. De rest was gewoon perfect!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Niet gierig met de vulling wat je vaak wel ziet bij andere wok restaurants. Voor herhaling vatbaar.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat als.je besteld er in de basis groente wortel zit .. En dit niet kan veranderen ...

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En alweer lekker gegeten. Top die Wok Chef Mosveld

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, ruime portie. Pittig ook echt pittig.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top voor de tweede keer op naar de derde keer

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon top, goed en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat zand tussen mijn eten. Waarschijnlijk de groente niet goed gewassen. Overigens hebben we 4 porties besteld. En waar 1 zand in zat. Vandaar 3 sterren. Rest was goed en 1 slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het allemaal erg lekker!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie zou voor €8.50 iets groter mogen maar de smaak was perfect en super snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.